Heitetään lokaa toisten niskaan ja menestytään itse?

Samperi sentään mitä kaikkea sitä tuleekin vastaan tässä matkassa ja miksi ihmeessä pitää olla ilkeä ja mikä on jatkuva toisten mollaaminen?

Mistä tämä politiikka oikein kumpuaa ja käytöstavat?

Eikö nykyaikana entistä tärkeämpää olisi se yhteistyö?

Meillä oli tänään kahvitilaisuus, niin vanhempi herra vaan totesin ettei hän poliitikkojen kahveja juo ja mutina poistuessa jatkui.

Onhan tässä nähty vaikka millasta showta vuosien saatossa, mutta eikö se ole tärkeää tutustua niihin henkilöihin? Koska jos ei koskaan haeta uutta, ei uudistusta tule. Tokasin sujuvasti vaan, etten minäkään vaan paikallisen yrityksen. Minulle on tärkeää paikallisten yritysten tukeminen ja kannattaminen, mielellään järjestän tilaisuuksia ja ostan palveluita, vaikka nyt olisikin vaaleihin liittyvää.

Eri ehdokkaat dissaavat toisia puolueita ja nimenomaisesti puolueita. Muita ehdokkaita ja tekevät sitä oikein kilpaa.

Mikä hyöty? Meillä on peruskoulusta lähtien kiusaamisongelma, joka ei muutu mihinkään. Etenkään tällä kulttuurilla sitä muutosta ei tapahdu. Esimerkillä johtaminen on yritysmaailmassa ja kyllä tässäkin tärkeää.

Jaksan rummuttaa yhteistyön ja hyvien ideoiden voimaan. Kehumiseen ja kriittiseen tarkasteluun.

En minäkään kaikkien ajatuksia ymmärrä, enkä ihan kaikkia mielipitetä, jos ei ole kokemusta tai todellista tietämystä asiasta. Mielipide on vain luotu muiden puheiden perusteella ja omilla uskomuksilla. Mutta en minä heitä haukkumassa ole, vaan voin kuunnella ja kertoa oman näkemyksen jos tämän haluaa tietää.

Tässä maailmankin tilanteessa ei keskenäistä riitely tarvita.

Olen ehkä naiivi, kun uskon että muutos on mahdollista. Pakko olla jos muutosta haluaa.

Miksi me ei voida muuttaa politiikkaa? Nimenomaan siihen pitäisi nyt pyrkiä, että muutetaan niitä asioita jotka eivät ole onnistuneet. Etenkin tämä puolueiden välinen yhteistyö ja ihmisten välinen yhteistyö on ensisijaista. Koko eduskunta vaatisi uudistamista ja toimintamallien parantamista. Asioiden veivaaminen ei ole kannattavaa ja kustannustehokasta. Omaa etua ajavien tutkimusten tilaaminen, ei ole kannattavaa. Pitiäisi pystyä puolueettomaan selvitystyöhön ja hyvien käytänteiden löytämiseen. Meillä on turhaa byrokratiaa paljon, jota pitäisi purkaa ja kehittää ketterämmäksi. Mikäli joku asia ei onnistu ja havaitaan huonoksi, korjataan sitä nopeasti ja otetaan siitä löydetyt hyvät käytänteet vain käyttöön. Eikä pyöritetä prosessia pitkään ja sitten lakkauteta kokonaan ellei se ole aivan todella huonoksi todettu.

Pohdin tässä miksi juuri virkamiesten palkkoja nostettiin ihan tuntuvasti, kun nehän olivat jo oikein hyvällä tasolla? Tämänkin rahan olisi voinut käyttää maaseudun palveluiden kehittämiseen ja tarjoamiseen.

Sivuja päivitetään eduskuntavaalien jälkeen ajantasaiseksi.

Otathan seurantaan somekanavat, jotta näet uusimmat päivitykset. Sivustolla tulen julkaisemaan ajankohtaisia tekstejä ja asioita jatkuvasti. Vaikuttamistyön pitää olla jatkuvaa, jotta epäkohtia saadaan näkyväksi.