Pekonidippi

Tässä on kyllä älyttömän hyvä dippi, vaikka terveellinen tämä ei sitten varmasti ole! Pekonidippi.

Tein tästä TikTokin-livessä ekan version, ja se oli kyllä kunnon sydänkohtaus kamaa, joten vähän keventelin ja tämä on aivan älyttömän hyvää.

Pilko sipulit valmiiksi. Paista ensin pekoni oikein rapeaksi ja ota pekonit pois pannulta paperin päälle, mutta hyödynnä rasva sipulien kuullotuksessa. Laita sipulit pannulle ja muista pienentää lämpöä, sipulit palavat herkästi ja se kyllä maistuu sitten.

Kuullottele niin kauan että sipulit ovat kunnolla pehmenneet ja lisää sokeri. Jatka kuullottelua niin kauan että se on sulanut kunnolla. Voit laittaa balsamiviinietikkaa 1tl verran, mutta ei pakollinen.

Sekoita pohja: Ranskankerma, tuorejuusto ja sinappi sekaisin. Lisää sipulit ja pekonit ja sekoita. Koristele vaikka pilkotulla ruohosipulilla. Tarkista maku, että tarviiko se sinusta suolaa, mutta jos tarjoilet sipsien kanssa, niin ei tarvitse joten maistathan sipseillä ensin.

Jaa resepti: