Voipannari vai pannari vai pannukakku

En tiedä onko tämä maailman paras pannukakku, mutta siis ainakin meillä tämä on aivan paras ja lapset rakastaa. Ei pidä järkyttyä voin määrästä, koska tämä on hevi. Oikeasti se voi tekee tähän ihanan pinnan ja moni varmasti järkyttyy myös työvaiheistakin, mutta kokeilkaa. Palautetta saa aina antaa ohjeista ja kertoa mitä tykkäsit 🙂

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Sulata voi ja sekoita maito, kananmunat ja voi keskenään.
  3. Kaada nesteet kuivien aineiden päälle kokoajan sekoittaen aivan pohjaa myöten. Tässä pitää oikeasti jaksaa sekoittaa kunnolla, että paakkuja ei tule.
  4. Anna seoksen turvota noin 30min.
  5. Kaada taikina uunipellille ja vuole vielä oikein ouhen ohuita pieniä lastuja pannarin pintaan voita ihan muutama hippu.
  6. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paista noin 30min. (225 tasalämpö, jos sinulla ei ole kiertoilma)
  7. Voi sulaa ja tekee kerroksen pannarin pintaan paistossa, joten älä säikähdä ”voimerta” vaan ota pannari pois uunista kun väri on kaunis ja anna levätä hetken niin voi imeytyy taikinaan.

*vinkkinä kastele leivinpaperi ja rytistä, levitä se sitten pellin muotoon.

Jaa resepti: